Wandasbakken

Wandasbakken voor montage tegen de Wand

Heeft uw bedrijf nog geen rookruimte of is uw rookruimte aan een opfrisbeurt toe? Met onze asbakken geeft u in één keer het gebied waar gerookt wordt een mooie uitstraling mee. Zelfs als er gerookt wordt voor de ingang van uw pand zult u voortaan geen last meer hebben van rondslingerende sigarettenpeuken en kunt u uw klanten met een gerust hart ontvangen. Kies een muurasbak of een van onze staande asbakken uit ons veelzijdige assortiment, vervaardigd van RVS en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien is de asbak afsluitbaar, afneembaar en vandalisme-proof en daarnaast heel gemakkelijk schoon te maken.

Voor welke kleur wandasbak kiest u?

Wij hebben asbakken van geborsteld RVS die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. Door middel van een poedercoating wordt de kleur opgebracht en u kunt kiezen voor de kleuren rood, blauw, groen, zwart en fel groen. Maar ook zonder een van deze kleuren ziet onze RVS model er al zeer mooi en strak uit.

Een wandasbak voor binnen en buiten

We hebben onze wandasbak speciaal ontwikkeld om buiten tegen muren, deuren of ramen te monteren. Maar ook binnen zijn ze prima te gebruiken en dus ideaal in speciaal ingerichte rookruimtes. Heeft u behoefte aan meer of andere soorten asbakken voor uw bedrijf? Neem dan ook eens een kijkje bij onze staande asbakken en rookpalen. En wat te denken van asbakken die voorzien zijn van uw eigen logo of beschikken over een speciale kleur? Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, u kunt altijd uitstekend bij ons terecht. Heeft u speciale verzoeken of staat de asbak die u zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op om de overige mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van onze asbakken:

  • makkelijk te monteren, zowel buiten als binnen
  • compact design, vervaardigd van RVS
  • vandalisme-proof
  • gemakkelijk schoon te maken
  • gratis verzending in Nederland
  • snelle levering
  • veilig online betalen
  • uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen

Koop ook bij ons uw wandasbakken en kies een model en kleur die goed bij uw bedrijf of Horeca onderneming passen. Wilt u aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op!

Waar kun je onze wandasbakken o.a. vinden?

Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!