Staande asbakken

Staande asbakken voor buiten

Er zijn genoeg mensen die roken en u wilt natuurlijk dat uw medewerkers de mogelijkheid hebben om in de pauze even een sigaretje op te steken. En ook klanten moeten hier een geschikte mogelijkheid voor hebben. Daarentegen is het niet de bedoeling dat de entree van uw bedrijf hierdoor bezaaid ligt met tal van sigarettenpeuken. Een asbak van ons kan daarom uitkomst bieden. Zo’n rokerspaal is vervaardigd van geborsteld RVS en ziet er uiterst strak uit. Dankzij het materiaal en de bevestiging in beton of een tegel is een asbak van ons vandalisme-proof. Ook is hij afneembaar en afsluitbaar, eenvoudig te plaatsen en moeiteloos te reinigen.

Een staande asbak in de kleur van uw keuze

Een staande asbak van Asbakken.com is speciaal ontwikkeld voor buitenmontage. Er worden 4 keilbouten meegeleverd zodat u de asbak in beton of een tegel kunt monteren. Een handig sleuteltje zorgt ervoor dat u de asbak ook weer gemakkelijk kunt legen. Beschikt u over een rookruimte binnen? Ook daar is hij prima te plaatsen, al of niet gemonteerd in de vloer. Bent u op zoek naar andere soorten asbakken voor uw bedrijf? Neem dan eens een kijkje bij onze wandasbakken.

Waar plaatst u uw staande asbakken?

We hebben onze muurasbak speciaal ontwikkeld om buiten tegen muren, deuren of ramen te monteren. Maar ook binnen zijn ze prima te gebruiken en dus ideaal in speciaal ingerichte rookruimtes. Heeft u behoefte aan meer of andere soorten asbakken voor uw bedrijf? Neem dan ook eens een kijkje bij onze staande asbakken en rookpalen. En wat te denken van asbakken die voorzien zijn van uw eigen logo of beschikken over een speciale kleur? Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, u kunt altijd uitstekend bij ons terecht. Heeft u speciale verzoeken of staat de asbak die u zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op om de overige mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van onze staande asbakken:

  • beste kwaliteit tegen voordelige prijzen
  • gratis verzending in NL, snelle levering en veilig online betalen
  • makkelijk te monteren, zowel buiten als binnen
  • strak design, vervaardigd van RVS
  • gemakkelijk schoon te maken
  • vandalisme-proof

Schaf bij ons een staande asbak aan die perfect bij uw bedrijf past. Bent u op zoek naar aanvullende informatie? Neem dan even contact met ons op!

Waar kun je onze Staande asbakken o.a. vinden?