Advieslijn: +31 (0)495 54 92 46
Selecteer op kleur:
Selecteer op model:
Selecteer op prijs:

Staande asbakken

Er zijn genoeg mensen die roken en u wilt natuurlijk dat uw medewerkers de mogelijkheid hebben om in de pauze even een sigaretje op te steken. En ook klanten moeten hier een geschikte mogelijkheid voor hebben. Daarentegen is het niet de bedoeling dat de entree van uw bedrijf hierdoor bezaaid ligt met tal van sigarettenpeuken. Een asbak van ons kan daarom uitkomst bieden. Zo’n rokerspaal is vervaardigd van geborsteld RVS en ziet er uiterst strak uit. Dankzij het materiaal en de bevestiging in beton of een tegel is een asbak van ons vandalisme-proof. Ook is hij afneembaar en afsluitbaar, eenvoudig te plaatsen en moeiteloos te reinigen.

Staande asbak RVS
Prijs (excl. btw):  €299,-
Staande asbak RAL9005
Prijs (excl. btw):  €259,-
Staande asbak RAL9010
Prijs (excl. btw):  €259,-
Staande asbak RAL5011
Prijs (excl. btw):  €259,-
Staande asbak RAL6005
Prijs (excl. btw):  €259,-
Staande asbak RAL3000
Prijs (excl. btw):  €259,-
Staande asbak RAL6018
Prijs (excl. btw):  €259,-

Een staande asbak in de kleur van uw keuze

Onze asbakken zijn vervaardigd van geborsteld RVS, wat op zichzelf al zorgt voor een strakke uitstraling. Maar ze zijn ook in andere kleuren te verkrijgen en met behulp van een poedercoating maken we de asbakken ook in de kleuren rood, blauw, groen, zwart en wit. En dat is nog niet alles. Het is ook mogelijk om hem in een andere kleur te bestellen, bijvoorbeeld in de kleur van uw eigen huisstijl.

Waar plaatst u uw staande asbak?

Een staande asbak van Asbakken.com is speciaal ontwikkeld voor buitenmontage. Er worden 4 keilbouten meegeleverd zodat u de asbak in beton of een tegel kunt monteren. Een handig sleuteltje zorgt ervoor dat u de asbak ook weer gemakkelijk kunt legen. Beschikt u over een rookruimte binnen? Ook daar is hij prima te plaatsen, al of niet gemonteerd in de vloer. Bent u op zoek naar andere soorten asbakken voor uw bedrijf? Neem dan eens een kijkje bij onze wandasbakken en buitenasbakken.

De voordelen van onze asbakken:

  • beste kwaliteit tegen voordelige prijzen
  • gratis verzending in NL, snelle levering en veilig online betalen
  • makkelijk te monteren, zowel buiten als binnen
  • strak design, vervaardigd van RVS
  • gemakkelijk schoon te maken
  • vandalisme-proof

Schaf bij ons een asbak aan die perfect bij uw bedrijf past. Bent u op zoek naar aanvullende informatie? Neem dan even contact met ons op!

© Asbakken.com - Webshop door My Webshop - Rookpaal / Rookzuil
Algemene voorwaarden   |   Privacy Statement   |   Disclaimer