Buitenasbakken

Shop voordelig en snel een buitenasbak op Asbakken.Com

Met onze buitenasbakken lost u het probleem op van de alom ergernissen van zwerfvuil door middel van sigarettenpeuken rondom uw bedrijf. Wij bieden een ruime collectie buitenasbakken die ook echt tegen een stootje kunnen. Van wand/muurasbak tot en met een luxe rvs rookzuil in diverse moderne RAL kleuren.

Welke kleur buitenasbak kiest u?

Ons collectie buitenasbakken bestaan uit de kleuren zwart, rood, groen, blauw en RVS. Nieuw in onze collectie is een Fel groene asbak (eco-groen) die door zijn opvallende kleur meer een echte opvallende buitenasbak is waardoor er meer sigarettenpeuken terecht zullen komen in de asbak. Onze buitenasbakken zijn ideaal voor gebruik bij bijvoorbeeld een Café, Restaurant of plaatsing bij de entree of smoking area van een Hotel of vliegveld (Horeca asbak)

De voordelen van onze buitenasbakken op een rijtje:

  • Allen de beste kwaliteit tegen voordelige prijzen
  • Nu tijdelijk gratis verzending in NL, snelle levering en veilig online betalen
  • Makkelijk te monteren, zowel buiten als binnen
  • Strak design buitenasbak, vervaardigd van RVS
  • Gemakkelijk schoon te reinigen
  • Hufter-proof

Schaf bij ons een buitenasbak aan die perfect bij uw bedrijf of instelling past. Bent u op zoek naar aanvullende informatie? Neem dan gerust even contact met ons op!

Buitenasbakken voor tegen de wand, of in de grond

Wij bieden zowel een wandmodel (muurasbak) als ook een mooie collectie staande modellen (rookzuilen). De zwarte Muurasbak voor buiten is een van onze bestsellers in onze productlijn. De RVS Rookzuil is dat bij onze staande buitenasbakken.

O.a. hier kunt u onze buitenabakken vinden: