Advieslijn: +31 (0)495 54 92 46
Selecteer op kleur:
Selecteer op model:

Rookpaal of rookzuil

U vindt het belangrijk dat uw medewerkers en uw klanten op gezette tijden een sigaret kunnen roken. Daarom heeft u een rookruimte ingericht of heeft u ervoor gezorgd dat er voor de ingang van uw bedrijf een mogelijkheid is om te roken. Alleen wel jammer als die plekken nog niet de professionele uitstraling hebben die u met uw bedrijf normaal gesproken wel altijd uitstraalt. Maak daarom gebruik van een rookpaal of rookzuil van Asbakken.com. Deze is vervaardigd van geborsteld RVS en ziet er daardoor enorm strak uit. Het stevige materiaal en de mogelijkheid van bevestiging in beton of tegel zorgen er voor dat hij vandalisme-proof is. Bovendien is hij gemakkelijk afneembaar en afsluitbaar, kunt u hem eenvoudig zelf plaatsen en monteren en wordt schoonmaken voor iedereen een koud kunstje.

Welke kleur krijgt uw rookzuil?

Wij maken onze asbakken van geborsteld RVS waarmee ze al direct een strakke uitstraling hebben. Door gebruik te maken van een poedercoating kunnen we de rookzuilen ook in de kleuren rood, blauw, groen, zwart en wit leveren. En we gaan nog veel verder, want ook allerlei andere kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Hieronder de complete collectie rookzuilen, klik op uw keuze voor meer informatie of bestellen:
 

Rookpaal / Roozuil rvs Rookpaal / Rookzuil - Deluxe Rookpaal / Rookzuil - Zwart Rookpaal Rookzuil Wit Rookpaal Rookzuil Blauw Rookpaal Rookzuil Groen Rookpaal Rookzuil Rood

De beste plek voor uw rookpaal
Onze rookpalen zijn speciaal ontwikkeld voor buitenmontage. We leveren 4 keilbouten mee voor montage in beton of een tegel. Met een sleuteltje is het vervolgens gemakkelijk om de asbak te legen. Is uw rookruimte binnen gevestigd? Ook dat is een prima omgeving en u heeft daarbij de keuze om hem wel of juist niet in de vloer te monteren. Zoekt u naar andere soorten asbakken voor uw bedrijf? We hebben ook wandasbakken en buitenasbakken voor bedrijven beschikbaar.

Rookpaal afvalbakDe voordelen van onze rookzuil:

  • vandalisme-proof
  • eenvoudig schoon te maken
  • strak design, vervaardigd van geborsteld RVS
  • de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen
  • gratis verzending, snelle levering en veilig online betalen
  • probleemloos te monteren, zowel buiten als binnen

Koop bij ons een rookzuil die uw bedrijf de gewenste uitstraling meegeeft. Heeft u nog behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op!

© Asbakken.com - My Webshop
Algemene voorwaarden   |   Privacy Statement   |   Disclaimer