Advieslijn: +31 (0)495 54 92 46
Selecteer op kleur:
Selecteer op model:

PRIVACY STATEMENT

Om u als klant te beschermen, gebruiken wij veilige coderingstechnologieën. Middels SSL (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke gegevens versleuteld (voor derden niet zichtbaar) op onze site gebruikt. Zo kunt u er zeker van zijn, dat uw gegevens alleen voor u en onze server zichtbaar zullen zijn. 

Asbakken.com respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy-regelgeving behandeld en vastgelegd in een bestand dat is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op, de website van Asbakken.com. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Asbakken.com gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Asbakken.com maakt gebruik van een programma dat onder andere registreert hoe vaak http://www.asbakken.com/ wordt bezocht, via welke links dat gebeurt en wat de voorkeuren van haar bezoekers zijn. Asbakken.com gebruikt hiervoor zogenaamde cookies: dat zijn kleine bestanden die door uw computer worden gedownload als u http://www.asbakken.com/ bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven altijd anoniem. U kunt uw eigen browser zo instellen dat u een bericht krijgt voordat een website een cookie naar uw computer stuurt en of u deze al dan niet accepteert.

Indien u vragen mocht hebben over het privacybeleid van Asbakken.com dan kunt u per e-mail contact opnemen op info@asbakken.com of per post: Asbakken.com Afdeling Consumentenservice, St. Apolloniastraat 2a, 6002BE WEERT.

WEERT, juli 2009

Asbakken.com is een product van Odaweb webwinkels VOF

    Vestigingsadres / postadres:
    St. Apolloniastraat 2a, 6002BE WEERT Nederland
    Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 12043483.
    B.T.W.-nummer: 8224.34.982B01

© Asbakken.com - My Webshop
Algemene voorwaarden   |   Privacy Statement   |   Disclaimer