Advieslijn: +31 (0)495 54 92 46
Selecteer op kleur:
Selecteer op model:

Muurasbakken

Misschien is het zo dat uw bedrijf nog geen rookruimte heeft. Of dat al wel aanwezige rookruimte nodig aan een flinke opfrisbeurt toe is. Wij hebben muurasbakken waarmee u in één keer het rookgebied in of bij uw bedrijf een mooie uitstraling meegeeft. Ook als er veel gerookt wordt voor de ingang van uw pand heeft u voortaan geen last meer van rondslingerende sigarettenpeuken. Uw bedrijf ziet er weer representatief uit en u kunt uw klanten met een gerust hart ontvangen. Maak een keuze voor een muurasbak uit ons veelzijdige assortiment. Vervaardigd van RVS en in de verschillende kleuren verkrijgbaar. Andere voordelen van onze wandasbak zijn dat ze afsluitbaar, afneembaar en vandalisme-proof zijn. Bovendien zijn ze ook heel gemakkelijk schoon te maken.

OVERZICHT MUURASBAKKEN:
 

Muurasbak-RVS Muurasbak Zwart Muurasbak Rood Muurasbak Groen Muurasbak Blauw Muurasbak Wit

Welke kleur muurasbak wilt u hebben?

Onze muurasbakken van geborsteld RVS zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We brengen de kleur op met behulp van een poedercoating waarbij u de keuze heeft uit de kleuren rood, blauw, groen, zwart en wit. Overigens is zo’n kleur vaak niet eens nodig want dankzij het strakke RVS-materiaal is een muurasbak van Asbakken.com al een lust voor het oog.

Hang uw muurasbak binnen of buiten op

Onze muurasbakken zijn speciaal ontwikkeld om buiten tegen muren, deuren of ramen te monteren. Daarnaast misstaan ze ook in een binnenruimte niet en zijn ze dus ideaal in elke rookruimte. U kunt bij ons overigens ook terecht voor staande asbakken en rookpalen. Bent u op zoek naar een muurasbak voorzien van uw eigen logo of met een speciale kleur? Het is bij ons allemaal mogelijk.

De voordelen van muurasbakken:

  • eenvoudige montage, zowel binnen als buiten
  • compact design dankzij geborsteld RVS
  • vandalisme-proof
  • gemakkelijk schoon te maken
  • de beste kwaliteit, de laagste prijzen
  • gratis verzending en snelle levering
  • veilig online betalen

Schaf bij ons de muurasbak van uw voorkeur aan en zorg voor een strakke uitstraling op uw terras of in uw rookruimte. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

© Asbakken.com - My Webshop
Algemene voorwaarden   |   Privacy Statement   |   Disclaimer