Advieslijn: +31 (0)495 54 92 46
Selecteer op kleur:
Selecteer op model:

Horeca asbak in RVS design

Horeca-Asbak.nlSinds 10 oktober 2014 mag er in de horeca alleen nog op speciaal daarvoor aangewezen plekken gerookt worden. Bijvoorbeeld op het terras als dit aan minimaal één zijde volledig open is. Maar ook een rookruimte is een plek waar in de horeca gerookt mag worden. Wel is het handig als er op deze plaatsen ook faciliteiten zijn die het roken mogelijk maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een wandasbak of rookpaal.

Kies voor design en kwaliteit bij een Horeca asbak

Bij ons kunt u een speciale horeca asbak aanschaffen. Deze asbak is vervaardigd van geborsteld RVS en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een design horeca asbak zit u dus altijd goed bij Asbakken.com. Bovendien zijn ze compact, afneembaar, gemakkelijk te reinigen en vandalisme-proof.

OVERZICHT VAN ONZE HORECA WANDASBAKKEN:
 

Horeca Wandasbak RVS Horeca Asbak Zwart Horeca Wandasbak Rood Horeca Wandasbak Groen Horeca Wandasbak Blauw Horeca Wandasbak Wit

Horeca asbak: verschillende mogelijkheden
Als u op zoek bent naar een horeca asbak dan heeft u bij ons de keuze uit meerdere opties. Bepaal eerst waar u uw horeca asbak gaat plaatsen. Is de asbak benodigd voor op het terras of in de speciaal daarvoor ingerichte rookruimte? Vervolgens heeft u de keuze uit buitenasbakken, wandasbakken en speciale rookpalen.

OVERZICHT HORECA ROOKZUILEN/PALEN:

 

Horeca Rookpaal RVS Horeca Rookzuil Luxe Horeca Rookpaal Zwart Horeca Rookzuil Wit Horeca Rookpaal Blauw Horeca Rookzuil Groen Horeca Rookzuil Rood

Van standaardkleur tot aan uw eigen huisstijlkleur
Bij Asbakken.com zijn horeca asbakken verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Kies voor ons strakke design van geborsteld RVS, beschikbaar in de standaardkleuren rood, blauw, groen, zwart en wit. Wilt u dat uw horeca asbakken ook helemaal bij uw bedrijfsuitstraling passen?

Horeca AfvalbakkenDe voordelen van een horeca asbak van Asbakken.com:

  • vandalisme-proof
  • gemakkelijk te reinigen
  • makkelijk te monteren, zowel buiten als binnen
  • strak design van RVS
  • verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • snelle levering en gratis verzending
  • uitstekende kwaliteit, voordelige prijzen
  • veilig online betalen

Bestel bij Asbakken.com uw horeca asbak in de vorm en kleur van uw voorkeur. Bent u op zoek naar aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op!

EEN KLEINE GREEP UIT ONZE KLANTENKRING (HORECA)

Referenties Horecaasbakken

© Asbakken.com - My Webshop
Algemene voorwaarden   |   Privacy Statement   |   Disclaimer